ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου 


Η επιχείρησή μας Ηydroaerio η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, δραστηριοποιείται από το 1999 στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, θέρμανσης και ύδρευσης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική καθώς και σε όλη την Ελλάδα.

Η έμπιστη ομάδα μας, διαθέτοντας σύγχρονα εργαλεία και χάρη στη διαρκή επιμόρφωση μας σε νέες μεθόδους και τεχνικές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εγκατάσταση φυσικού αερίου, θέρμανσης ή ύδρευσης απαιτείται στο χώρο σας, με συνέπεια και ευθύνη.

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ:

  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Ανακαινιση μπάνιου
  Εγκαταστάσεις θέρμανσης
  Θέρμανση με υγραέριο
  Συντήρηση δικτύου θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης
  Ηλιακά συστήματα
  Ενεργειακα τζάκια σε συνάρτηση με θερμαντικά σώματα
  Αντλίες θερμότητας

 


 

 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις με προσήλωση στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους εγκατάστασης και εγγυημένο αποτέλεσμα, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Σε όλες τις δουλειές μας χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά, αρίστης ποιότητας, προσφέροντας αξιόπιστες και μακροχρόνιες λύσεις σε θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε, χτιζοντας μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα δίπλα σας πρίν αλλά και μετά από οποιαδήποτε εργασία
αφορά τις εγκαταστασεις του χώρου σας.